Urządzenia i Akcesoria
Jagodowe frappuccino
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
2 porcje
Składniki
-
325 g mleka maks. 1,5% tłuszczu
-
300 g mleka maks. 1,5% tłuszczu, bardzo zimnego
-
50 g cukru
-
60 g espresso, zaparzonego ostudzonego
-
140 g jagód, mrożonych, uprzednio rozmrożonych, plus dodatkowa ilość do dekoracji140 g jagód, świeżych plus dodatkowa ilość do dekoracji
-
bita śmietana do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
12.1 g
Kalorie
1442.4 kJ /
344.5 kcal
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
55.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® SEZONOWO
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kawowy sos karmelowy
45 min
Czekoladowa tarta ze spiralizowaną gruszką (TM6, TM7)
1 godz. 15 min
Szampański crème brûlée z biszkoptami
3 godz.
Wegańskie mini bezy Pavlova z kokosową bitą śmietaną
2 godz. 35 min
Kokosowa bita śmietana
5 min
Tarta z waniliową bitą śmietaną i sosem karmelowym
3 godz.
Bita śmietana
10 min
Galaretka brzoskwiniowo-borówkowa (bez cukru)
20 min
Queijadas de Sintra - portugalskie serniczki
1 godz. 45 min
Szpajza czekoladowo-cytrynowa
1 godz. 10 min
Gofry belgijskie z bitą śmietaną i truskawkami
1 godz. 50 min
Granita kawowa
12 godz. 15 min